بازدید گروه علوم سلولی کاربردی دانشگاه از مرکز تحقیقات سلول درمانی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران
گروه علوم سلولی کاربردی دانشگاه به منظور گسترش همکاریهای آموزشی، پژوهشی و درمانی با مراکز فعال در حوزه سلول درمانی و پزشکی بازساختی، از مرکز تحقیقات سلول درمانی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدیر گروه علوم سلولی کاربردی دانشگاه در ابتدای این بازدید، ضمن تشکر از دکتر حمیدرضا آقایان رئیس مرکز تحقیقات سلول درمانی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گزارشی از تاریخچه گروه و پژوهشهای در حال انجام را ارائه کرد.
دکتر طاهره مازوچی اظهار داشت: گروه علوم سلولی کاربردی دانشگاه از سال 1391 همزمان با دانشگاه علوم پزشکی تهران برای اولین بار در کشور اقدام به جذب دانشجو در مقطع دکتری تخصصی علوم سلولی کاربردی کرد.
وی افزود: این گروه پس از وقفهای چندساله، مجدداً در سال 1400 با موافقت بورد تخصصی رشته مربوطه، موفق به جذب مجدد دانشجوی دکتری در این رشته گردیده و در حال حاضر دارای شش دانشجوی دکتری میباشد.
رئیس مرکز تحقیقات سلول درمانی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز، به فعالیتهای پیشین پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم این دانشگاه اشاره کرد و از راهاندازی اولین آزمایشگاه جداسازی جزایر پانکراس و اولین پیوند موفق جزایر پانکراس و همچنین همکاریهای بینالمللی در پروژههای سلول درمانی با سلولهای بنیادی جنینی در درمان بیماریهای صعب العلاج سخن گفت.
دکتر حمیدرضا آقایان، همچنین تصریح کرد: این مرکز در حال حاضر در زمینه ایجاد بانک سلولهای بنیادی جنینی و سلول درمانی برای درمان بیماریهای متابولیک مانند دیابت فعالیت دارد.
یادآور می شود در پایان، از فضای اتاق تمیز تولید فرآوردههای سلولی، آزمایشگاه کشت سلول و آزمایشگاه سلولی مولکولی این مرکز نیز بازدید شد.
گفتنی است مرکز تحقیقات سلول درمانی و پزشکی بازساختی وابسته به پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1396 تأسیس شده است.
نظر دهید