• 1401/05/26 - 08:42
  • /Zf7

بازدید معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه از روند پیشرفت تعمیرات خوابگاه شهید شاهرودیان

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه به همراه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و مدیر دانشجویی دانشگاه، از روند اجرایی و پیشرفت تعمیرات خوابگاه شهید شاهرودیان بازدید کردند.

دکتر علی فخری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، افزایش فضای خوابگاهی، حفظ امنیت دانشجویان، کاهش نگرانی خانواده ها و ایجاد محیطی آرام و مناسب برای رفاه دانشجویان را از اهداف این معاونت بیان کرد و گفت: در همین راستا از شروع سال تحصیلی جدید سعی در رفع مشکل کمبود خوابگاه داریم تا دانشجویان دغدغه ای به جز تحصیل علم و دانش نداشته باشند.

مهدی نیکی مدیر امور عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه نیز در این بازدید، گزارشی از نحوه و روند بازسازی خوابگاه ارائه نمود و گفت: در حال حاضر تعمیرات به صورت جدی در حال انجام است تا این خوابگاه آماده اسکان دانشجویان شود.

شایان ذکر است خوابگاه شاهرودیان دارای ظرفیت ۶۰۰ نفره است که برای اسکان دانشجویان پسر در نظر گرفته شده است.