• 1403/03/08 - 13:52
  • /ZreR

بازدید معاون درمان دانشگاه از مرکز درمان ناباروری و بخش زنان و زایمان بیمارستان شهید بهشتی

معاون درمان دانشگاه، به همراه مسئول واحد مامایی معاونت درمان و مدیر بیمارستان، از مرکز درمان ناباروری و بخش زنان و زایمان بیمارستان شهید بهشتی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این بازدید که در روز سه شنبه 8 خردادماه انجام شد، دکتر عباس آزادی ضمن دیدار با همکاران و عرض خداقوت، از روند خدمات رسانی این بخش به مادران باردار و زایمان کرده، بازدید کرد. در این دیدار، مسئولین هر بخش به بیان مسائل و مشکلات خود پرداخته و دکتر آزادی دستورات لازم را جهت ارتقای سطح خدمات صادر کرد.

همچنین، سرکار خانم همتی، مسئول واحد مامایی معاونت درمان، گزارشی آماری از وضعیت امکانات و شاخص های آماری این بخش ها ارائه نمود.

دکتر آزادی در این بازدید با اشاره به اهمیت مسئله جوانی جمعیت در کشور، بر لزوم اطلاع رسانی از خدمات و امکانات موجود در مرکز درمان ناباروری و بخش زنان و زایمان بیمارستان شهید بهشتی تاکید کرد.

وی همچنین قول مساعد جهت تجهیز و ارتقای امکانات این بخش ها را به منظور تسهیل بهره مندی بیماران از خدمات ارائه شده، داد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,درمان,جوانی جمعیت