• 1401/04/07 - 11:38
  • /Zk5

بازدید معاون توسعه دانشگاه از حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی و شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل

معاون توسعه مدیریت و منابع و مشاور مالی رئیس دانشگاه از خوابگاه شهید شاهرودیان و اداره تربیت بدنی و و شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل به منظور پیگیری و رفع کمبودها و کاستی‌های موجود بازدید کردند.

به گزارش وب دا، دکتر نجات خیری پور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بازدید از حوزه معاونت دانشجویی، بر پیگیری و رفع کمبودها و کاستی‌های موجود و بهبود وضعیت رفاهی و آسایش دانشجویان تاکید کرد.

دکتر علی فخری معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز، رسیدگی به مسائل و مشکلات دانشجویان به ویژه دانشجویان خوابگاهی را از مهم ترین دغدغه ها برشمرد.

لازم به ذکر است: مسئولین دانشگاه، ضمن ارزیابی روند بهسازی امکانات و تجهیزات خوابگاه و اداره تربیت بدنی از نزدیک در جریان امور قرار گرفتند و تامین تجهیزات، امکانات و مشکلات رفاهی و دانشجویی را در دستور کار خود قرار دادند.

گفتنی است:معاون توسعه مدیریت و منابع و مشاور مالی رئیس دانشگاه همچنین، از کلینیک بوعلی، مرکز خدمات جامع سلامت نمکی و بیمارستان در حال احداث امام حسن مجتبی (ع) آران وبیدگل بازدید و روند ارائه خدمات و مشکلات موجود را بررسی کردند.