• 1402/01/17 - 18:08
  • /ZqCa

بازدید رئیس دانشگاه از مرکز بهداشت شهرستان کاشان و مرکز خدمات جامع سلامت گلابچی

در شانزدهمین روز از سال جدید، رئیس دانشگاه از مرکز بهداشت کاشان و مرکز خدمات جامع سلامت گلابچی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه در این بازدید، ضمن دیدار با پرسنل و تبریک سال جدید، در جریان فرآیند ارائه خدمات در قالب طرح نوروزی قرار گرفت.

دکتر کورش ساکی، همچنین به نظارت و ارائه خدمات با کیفیت و شایسته به مردم و مراجعین تاکید کرد.

وی، ارائه خدمات پزشکی، دندان‌پزشکی، مامایی، پرستاری، مراقبین سلامت زن و مرد، مشاوره سلامت روان و تغذیه، واکسیناسیون و واحد سلامت محیط و کار را از بخش‌های این مرکز عنوان کرد.

دکتر ساکی تصریح کرد: یکی از معیارهای اساسی در توسعه و پیشرفت یک کشور شاخص سلامت است و برای این‌که در این حوزه به سطح قابل قبول برسیم باید از همه ظرفیت‌های ممکن استفاده شود.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت

تصاویر