• 1402/04/28 - 10:08
  • /Zmve

بازدید اعضای هیات بورد گروه آموزشی ارتوپدی وزارت بهداشت از دانشگاه

اعضای هیات بورد گروه آموزشی ارتوپدی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از گروه آموزشی ارتوپدی دانشکده پزشکی در روز دوشنبه 26 تیر ماه 1402، بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدیر گروه آموزشی ارتوپدی دانشگاه در این بازدید، گزارشی از فعالیت‌های گروه و اقدامات انجام شده جهت رفع نواقص بازدید قبل ارائه کرد.

این گزارش حاکیست: در ادامه، اعضای تیم بورد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از گروه آموزشی ارتوپدی در بیمارستان شهید دکتر بهشتی بازدید کردند.

این گزارش حاکیست: دراختتامیه بازدید، جلسه‌ای با حضور دکتر ساکی رئیس دانشگاه در سالن طبیب برگزار و تصمیمات مقتضی جهت رفع نواقص مربوطه اتخاذ گردید.

لازم به ذکر است: در ابتدا نشستی با حضور معاون آموزشی دانشگاه، سرپرست دانشکده، پزشکی، معاون آموزشی بالینی دانشکده، معاون آموزشی بیمارستان شهید دکتر بهشتی، مدیر و معاون آموزشی گروه ارتوپدی دانشگاه با دکتر محمدجواد مرتضوی، دکتر علیرضا منافی، دکتر نوشیروان رستگار و مریم میلاد اعضای تیم بورد ارتوپدی وزارت متبوع تشکیل گردید.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,آموزشی

تصاویر

بازدید اعضای هیات بورد گروه آموزشی ارتوپدی وزارت بهداشت از دانشگاه بازدید اعضای هیات بورد گروه آموزشی ارتوپدی وزارت بهداشت از دانشگاه