• 1402/05/10 - 13:24
  • /ZUUx

اولین جلسه کمیته راهبردی دانشگاهی اورژانس بیمارستانی برگزار شد

اولین جلسه کمیته راهبردی دانشگاهی اورژانس بیمارستانی با حضور سرپرست معاونت درمان و رئیس اداره اورژانس بیمارستانی و روسا و تیم مدیریتی بخش اورژانس مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه در سالن شهید سلامت دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس آزادی سرپرست معاونت درمان در ابتدای جلسه، با تاکید بر اهمیت ارائه خدمات در بخش اورژانس که ویترین بیمارستان می باشد در خصوص به کارگیری متبحرترین و زبده ترین نیروهای درمانی در این بخش توصیه کرد.

رئیس اداره اورژانس بیمارستانی نیز در این نشست، در مورد وزن بالای امتیازات اعتباربخشی در بخش اورژانس و اهمیت رسیدگی به فرآیندهای اجرایی سخنانی را بیان کرد.

لازم به ذکر است: سپس روسا و تیم مدیریتی بخش اورژانس مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه نیز، به بیان مشکلات پرداختند.

درپایان نشست مقرر شد در راستای ارتقای رضایتمندی بیماران و ارتقا کیفیت خدمات درمانی در بخش اورژانس تمهیدات ویژه در خصوص نیروی انسانی، تجهیزات پزشکی و فضای فیزیکی در اورژانس فراهم شود.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,درمان