• 1399/02/20 - 14:31
  • /ZEt

اولین تزریق موفقیت آمیز پلاسما درمانی در کاشان

سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان، از تزریق موفقیت آمیز پلاسما درمانی برای بیمار مبتلا به کرونا خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمدرضا شریف افزود: بیمار خانمی 43ساله که به علت تنگی نفس شدید، تب و لرز و دارای سابقه بیماری MS در تاریخ سوم فروردین ماه 99 ، مشکوک به کرونا در این مرکز بستری شده و تحت دستگاه تنفس مصنوعی قرار داشت بعد از40 روز بستری با تزریق موفقیت آمیز پلاسما بهبود یافت.

دکتر شریف افزود: تیم درمانی این مرکز موفق شدند با تزریق پلاسمای یک بیمار بهبود یافته از کرونا ، به این بیمار، جان وی را نجات دهند.

وی، ضمن تشکر از کادر پزشکی و پرستاری این مرکز ، خاطر نشان کرد: در 24 ساعت اول بعد از شروع پلاسما درمانی علائم بالینی امیدوارکننده‌ای در بیمار مشاهده و بعد از گذشت چند روز، حال عمومی وی خوب و از بخش مراقبت‌های ویژه ترخیص شد.

وی افزود: این روش درمانی  هم اکنون بر روی تعدادی از بیماران در این مرکز در حال انجام است که نتایج آن به وزارت بهداشت ارسال می شود.

سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان گفت : بیمارستان بر اساس برنامه مشخص ، با بهبود یافتگان بیماری که دارای شرایط سنی مناسب و نداشتن بیماری‌ زمینه‌ای تماس خواهند گرفت تا جهت نمونه گیری و اهدای پلاسما مراجعه کنند.