• 1401/05/28 - 10:24
  • /Zp7
در ادامه سلسله نشست های سرپرست دانشگاه با خیرین سلامت

اولویت نیازهای بهداشتی و درمانی منطقه با حضور دو تن از خیرین سلامت بررسی شد

در ادامه سلسله نشست های سرپرست دانشگاه به همراه رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت با خیرین سلامت، اولویت نیازهای بهداشتی، درمانی و آموزش سلامت منطقه با حضور دو تن از خیرین سلامت بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست ها که روز سه شنبه 26 مردادماه به صورت جداگانه با حضور آقای مهندس جواد گل کار و آقای حسین فقدان، خیرین سلامت برگزار شد، در خصوص رفع اولویت نیازهای بهداشتی، درمانی و آموزشی با هدف ارتقا سلامت مردم منطقه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر کورش ساکی، سرپرست دانشگاه در این دیدار، ضمن تقدیر از زحمات خیرین در حوزه بهداشت و درمان، وجود خیرین سلامت را از افتخارات این منطقه برشمرد و گفت: اقدامات نیکوکارانه و خیر در حوزه سلامت این منطقه باید طبق اولویت ها و نیازهای دانشگاه علوم پزشکی صورت گیرد.

دکتر علیرضا مفرح رئیس اداره سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت نیز در این دیدار، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در این حوزه، از جمع بندی و اولویت بندی نیازهای تجهیزاتی و عمرانی دانشگاه جهت ارائه به خیرین محترم به منظور جلب مشارکت آنها خبر داد.

گفتنی است: در این نشست ها، ضمن ارائه پیشنهادات ارزنده توسط خیرین جهت پیشبرد اهداف سلامت، در مورد ساخت پروژهای بزرگ عمرانی خیر ساز مانند بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) کاشان، ساختمان سی تی آنژیوگرافی، پاویون‌ پزشکان، خوابگاه های دانشجویی، مراکز بهداشتی درمانی و.. بحث و تبادل نظر شد و خیرین حاضر در این جلسه، برای برآوردن این نیازها قول مساعد دادند.