• 1401/06/07 - 13:55
  • /Z28
سرپرست دانشگاه در جلسه شورای سلامت:

اورژانس هوایی ضرورتی برای حوزه سلامت منطقه کاشان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اورژانس هوایی ضرورتی برای حوزه سلامت شهرستان های کاشان و آران و بیدگل است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کورش ساکی در شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان که در روز یکشنبه مورخ 06/06/1401در سالن جلسات شهید خدمت دکتر محمد زارع واقع در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد، افزود: این دانشگاه علیرغم هزینه های بالای تهیه و تجهیز بالگرد هوایی برای انتقال مصدومان سوانح، پیگیر اختصاص اورژانس هوایی برای کاشان می باشد.

وی، حوادث ترفیکی و آمار مصدومان و فوتی های را در این منطقه نگران کننده برشمرد و تصریح کرد: استفاده از بالگرد برای امدادرسانی به مردم یکی از وظایف اصلی اورژانس به‌حساب می‌آید و تاثیر این امدادرسانی در زمان‌های طلایی برای نجات عضو یا جان مصدومان در کنار مأموریت‌های عملیاتی مشهود است.

سرپرست دانشگاه در پایان، توجه بیشتر و دقیق تر ارگان ها و ادارات شهرستان به دستور کارهای جلسه را خواستار شد.

دکتر مهدی دلاوری رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه، در خصوص دستور کار جلسه و مصوبات جلسه قبل، به ویژه موضوع های لزوم ساماندهی و بهسازی مخروبه ها، جمع آوری صحیح زباله، ساماندهی سگ های ولگرد و همچنین لزوم تامین اعتبار لازم به منظور کنترل و مبارزه با عوامل بیماری سالک در منطقه  مطالبی را بیان کرد.