• 1402/09/21 - 13:12
  • /ZQBQ

اهدای عضو در کاشان ۵۰ درصد افزایش یافت

معاون درمان دانشگاه گفت: شاخص اهدای عضو در کاشان از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس آزادی افزود: با ایثارگری و اعلام رضایت خانواده‌های اهداکننده مرگ مغزی و تلاش نیروهای بخش اهدا در دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیمارستان‌ها و واحدهای شناسایی و فراهم آوری اعضای پیوندی امسال سه نفر اهدای عضو در کاشان داشته ایم.

وی اظهار کرد: از میان اهداکنندگان عضو، ۱نفر زن و ۲نفر مرد بوده اند، این افراد در رده سنی ۲۰ تا ۴۰ ساله بودند.

معاون درمان دانشگاه  بیان کرد: شاخص تعداد اهدای عضو در یک میلیون نفر (PMP) از ابتدای امسال تاکنون به ۱.۲درصد رسیده است که سال گذشته این عدد ۰.۶بود

جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل، زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان و شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در حدود ۲۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,درمان