• 1401/01/05 - 08:20
  • /ZmJ

انجام هفت مورد آنژیوگرافی و آنژیو پلاستی اورژانسی در مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان، از انجام هفت مورد آنژیوگرافی و آنژیو پلاستی اورژانسی در تعطیلات نوروزی در مرکز آنژیوگرافی این مرکز خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل شجاعی گفت: در ایام تعطیلات نوروز بخش های تخصصی قلب و عروق این مرکز فعال هستند و اعمال فوق تخصصی همچون آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی در تعطیلات نوروز در این بیمارستان انجام می شود.

وی، با بیان اینکه هفت عمل آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی در این مرکز توسط دکتر حسن رجبی مقدم متخصص قلب و عروق و فلوشیپ تخصصی اینترونشن انجام شده است، درد در ناحیه قفسه سینه، تنگی نفس به ویژه در زمان فعالیت، تپش قلب، حملات کاهش هوشیاری و غش را عمده‌ترین نشانه‌های بیماری قلبی در افراد برشمرد.

دکتر شجاعی، با بیان اینکه انجام عمل آنژیوگرافی خصوصا در ساعت های اولیه بروز سکته قلبی در نجات جان بیماران بسیار حائز اهمیت است گفت: فعالیت کد ۲۴۷ که همان کد احیای بیماران سکته قلبی و انجام آنژیوگرافی اورژانسی می باشد در تمامی ساعات شبانه روز و حتی ایام تعطیل در این مرکز انجام می گردد.