• 1401/01/29 - 18:18
  • /ZsK

انجام بیش از 2600 مورد آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی در سال گذشته

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان، از انجام بیش از 2600 مورد آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی در سال گذشته خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل شجاعی، با اشاره به نجات جان حدود ۷0 بیمار سکته حاد قلبی با اجرای طرح ۲۴۷ در سال 1400 ، گفت: امروزه بیماری‌های قلبی، شیوع فزاینده‌ای داشته و سنین پایین‌تری از مردم را مبتلا کرده است، این بیماری که در گذشته مختص افراد دهه‌های شش و هفت بوده، امروزه افراد دهه‌های سوم و چهارم را هم درگیر کرده که بسیار نگران‌کننده است.

وی افزود: در سال گذشته بیش از 2600 بیمار به مرکز قلب این بیمارستان ارجاع داده شده اند که بیش از 1800 مورد آنژیوگرافی و بیش از 800 بیمار مورد بالون آنژوپلاستی و استنت گذاری برای ایشان در این مرکز انجام شده است.

دکتر شجاعی تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و با توجه به اهمیت سکته حاد قلبی، اجرای طرح "۲۴۷" ویژه ارایه خدمات درمانی به بیماران قلبی دچار سکته‌های حاد قلبی در این بیمارستان از مهرماه ۱۳۹6 شروع شده است و تاکنون حدود 211 بیمار از خدمات این طرح بهره مند شدند.

وی، با بیان اینکه طرح "۲۴۷" بیانگر ارایه خدمات در ۲۴ ساعت شبانه‌روز و در ۷ روز هفته توسط مختصصان قلب بیمارستان است، اظهار داشت: بر اساس این طرح، بیمار در کوتاه‌ترین زمان بعد از ورود به اورژانس بیمارستان به بخش آنژیوگرافی منتقل شده و با انجام اقدامات تخصصی در سریع‌ترین زمان ممکن رگ مسدود شده، باز می شود و جریان خون در عضله قلب مجددا برقرار و بیمار حیات دوباره می گیرد.