میز خدمت الکترونیکی

ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت

امروز : 27 دی 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1400/11/13 - 07:54
  • 557
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZoG
سرپرست معاونت درمان دانشگاه عنوان کرد:

افزایش دو و نیم برابری مراجعین سرپایی مبتلا به کرونا در منطقه کاشان

سرپرست معاونت درمان دانشگاه، از افزایش دو و نیم برابری مراجعین سرپایی مبتلا به کرونا در منطقه کاشان خبر داد.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه، از افزایش دو و نیم برابری مراجعین سرپایی مبتلا به کرونا در منطقه کاشان خبر داد. 


به گزارش وب دا، دکتر حامد یزدان پناه در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص شروع موج ششم کرونا، افزود: 250 درصد مراجعین سرپایی به کلینیک های تحت پوشش دانشگاه و 150 درصد مراجعین به مراکز درمانی افزایش یافته است. 


وی تصریح کرد: 30 درصد تخت های بیمارستان شهید بهشتی به عنوان تنها بیمارستان ریفرال کرونا در کاشان به بیماران کرونایی اختصاص یافته و با توجه به اینکه ظرفیت تخت در آران و بیدگل محدود است، تمام تخت های مخصوص به بیماران کرونا در این شهرستان تکمیل شده است. 


وی، با اشاره به افزایش ابتلاء کارکنان بهداشت و درمان به کرونا، از مردم خواست با رعایت پروتکل های بهداشتی ضمن حفظ سلامت خود و خانواده هایشان، حوزه سلامت را یاری کنند. 


دکتر یزدان پناه، با بیان اینکه خوشبختانه مبتلایان به سویه امیکرون بدحال نیستند و نیاز به تخت ویژه نسبت به سویه های دیگر کمتر است، اظهار داشت: پیش بینی شده است 50 تا 60 درصد مردم جهان به این سویه مبتلا شوند و با هر علائمی باید تشخیص کرونا را بگذاریم. 


وی، میزان مرگ و میر ناشی از سویه امیکرون را کمتر از سویه های دیگر دانست، و گفت: اما هنوز در مورد کشندگی آن نمی توان قطعی صحبت کرد چرا که به دلیل شروع پیک قابل پیش بینی دقیق نیست، ولی درگیری بسیار وسیع جوامع و سرایت پذیری بسیار بالای این سویه، در نهایت امکان بروز مرگ و میر بسیار بالا مطرح است. همانطور که این موضوع در سایر کشورها نظیر آمریکای شمالی، روسیه و اروپا دیده شده امکان دارد مرگ و میر به میزان بسیار چشمگیری افزایش پیدا کند. 


دکتر یزدان پناه، افزایش مراجعات، کاهش توان و درگیری پرسنل بهداشت و درمان، افزایش نیاز به خدمات، درگیری زیاد جامعه و رفتار ناشناخته این سویه را از دلایل احتمالی افزایش مرگ و میر ناشی از این سویه برشمرد. 


دکتر یزدان پناه، علائم این سویه را شبیه سرماخودرگی عنوان کرد و ادامه داد: درمان شبیه درمان سرماخوردگی است و نیازمند استراحت و رعایت دستورالعمل های بهدشتی برای پیشگیری از افزایش ابتلا است. 


معاون درمان دانشگاه یادآور شد: بیماران پرخطر مانند قلبی- عروقی، فشارخون، دیابت و ... درصورت ابتلاء به کرونا و بیمارن با تنگی نفس باید سریعا مراجعه و از درمان های ویروسی بهره مند شوند. 


وی، در مورد تشخیص سرماخوردگی ساده و کرونا گفت: درمان برای هر دو نوع در ابتدا یکسان است و درمان علامتی انجام شده و تمام بیماران علامت دار بایستی به عنوان کرونا در نظر گرفته شوند. 


سرپرست معاونت درمان دانشگاه، ادامه داد: با توجه به درگیری بالا و گستردگی بیماران، درگیری کادر بهداشت و درمان نیز افزایش چشمگیری داشته و این درگیری وسیع امکان اختلال در امر خدمت رسانی به بیماران را ایجاد می کند، لذا از مردم تقاضا داریم ضمن رعایت دستور العمل های بهداشتی، همچون گذشته، یاریگر کادر درمان باشند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2132
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین