• 1401/07/12 - 12:12
  • /Zy9

اعلام فراخوان شانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

شانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری به منظور معرفی و تجلیل فرآیندهای برتر آموزشی توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی برگزار می‌شود.

معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تجلیل و تکریم اساتید عرصه آموزش پزشکی و برای شناسایی و معرفی فرآیندهای آموزشی مطلوب کشوری، دانشگاهی و همچنین نوآوری، ابداع و معرفی فرآیندهای جدید در حیطه‌های روش‌ها و تکنیک‌های آموزشی، سنجش، ارزشیابی و اثربخشی آموزشی، مرجعیت، رهبری و مدیریت آموزشی، مشاوره و راهنمایی، فعالیت‌های فرهنگی و امور تربیتی و اجتماعی، قوانین و مقررات و ساختارها و محصولات آموزشی اقدام به برگزاری جشنواره دانشگاهی شهید مطهری می‌کند.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برای ارسال فرآیندهای آموزشی می‌توان فرم ارسال خلاصه فرآیند را از سایت دانشگاه دریافت و پس از تکمیل به همراه مستندات حداکثر تا تاریخ ۱۵ آبان به آدرس پست الکترونیکی edcfestivals@gmail.com ارسال کنید.