استفاده رژیم غذایی به کمتر شدن سردردهای میگرن در کودکان کمک میکند
عضو هیات علمی دانشگاه گفت: استفاده از رژیم غذایی میتواند به کمتر شدن سردردهای میگرنی و تنش زا در کودکان کمک کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مرضیه حیدرزاده، با اشاره به انجام پژوهشی در این زمینه توسط محققان این دانشگاه افزود: سردرد یکی از شایعترین شکایتهای سیستم عصبی در دوران کودکی و نوجوانی است و شیوع آن در کودکان سنین مدرسه ۱۰ تا ۲۰ درصد تخمین زده شده است که با افزایش سن، تا حدود ۳۲ درصد در سن ۱۳ - ۱۴سال افزایش مییابد.
وی اظهار کرد: یکی از شایعترین انواع سردرد در کودکان سردردهای میگرنی است که متوسط شیوع آن در جهان در کودکان و نوجوانان بیش از ۹ درصد و در همین حدود در کاشان است که ممکن است زندگی کودک و نوجوان و خانواده آنها را مختل کند.
وی، با اشاره به وجود حساسیت در برخی مواد غذایی مانند بادام زمینی، آجیلهای درختی و شیر گاو در این نوع سردردها، تصریح کرد: باید آزمایش های تشخیص حساسیت برای مشخص شدن نوع حساسیت مربوطه انجام شود تا بتوان به عنوان یک درمان مکمل، به محدودیت استفاده از برخی غذاهای خاص توجه کرد.
دکتر حیدرزاده تاکید کرد: بدون تعیین نوع حساسیت، خانواده ها محدودیت غذایی مانند خوردن شیر را برای کودکان ایجاد نکنند تا ناخواسته باعث ایجاد عوارض دیگری در کودک نشوند.
نظر دهید