استرس و نگرانی یکی از رایج ترین مشکلات سلامت روان به دنبال کووید19 است
معاون بهداشتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: استرس و نگرانی یکی از رایج ترین مشکلات سلامت روان به دنبال بحران همه گیری کووید19 است.
معاون بهداشتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: استرس و نگرانی یکی از رایج ترین مشکلات سلامت روان به دنبال بحران همه گیری کووید19 است.
به گزارش وب دا، دکتر مهدی دلاوری، با اشاره به اینکه تمرکز ضعیف، تغییرات عاطفی، اختلال در کیفیت خواب و دشواری در انجام کارهای روزمره از جمله این مشکلات می باشد، افزود: کاهش فعالیت های تفریحی، مشکلات اقتصادی متعاقب همه گیری، دوری یا از دست دادن عزیزان و ... این استرس را بیش از پیش افزایش داده و اهمیت روش های مدیریت استرس را دو چندان می کند.
وی تصریح کرد: تأثیر مداخلات روانشناختی چون آموزش مهارت حل مسئله، آرام سازی عضلات و ورزش برای کنترل و کاهش اضطراب در بسیاری از پژوهشها گزارش شده است.
دکتر دلاوری ادامه داد: مطالعات نشان داده اند نگاه کردن به موضوعات از منظر حل مسئله می تواند در پیشگیری از آسیب های روحی روانی و گذر از موقعیت های دشوار کمک کننده باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان یادآور شد: اگر در حین مواجهه با مشکلات به جای واکنش های هیجانی، روی مسئله پیش آمده تمرکز کنیم و به راه حل هایی که می تواند در تغییر یا تعدیل شرایط موجود کمک کند بیاندیشیم و دست به اقدام بزنیم علاوه بر کاهش استرس به دستاوردهای مثبتی می رسیم.
دکتر دلاوری تاکید کرد: برخی استرس ها شدت زیادی دارند و از کنترل فرد خارج هستند بنابرین مراجعه به روانشناسان و دریافت کمک های حرفه ای در این شرایط نوعی حل مسئله به شمار می رود.
وی در پایان اظهار داشت: آموزش مهارت های زندگی به ویژه مدیریت استرس در شرایط بحران یکی از خدمات جاری در نظام مراقبت های بهداشتی اولیه می باشد.
نظر دهید