امروز : 08 اردیبهشت 1403

• 1402/11/14 - 14:41
  • /Z56Q

اسامی پذیرفته شدگان جذب نیروی قرارداد پزشک خانواده مراکز خدمات جامع سلامت کمال الملک، حسنارود و کامو و قهرود

اسامی پذیرفته شدگان مصاحبه تخصصی جذب نیروی قراردادپزشک خانواده و بیمه روستایی مراکز خدمات جامع سلامت کمال الملک، حسنارود و کامو و قهرود سال 1402 اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اعلام این مطلب گفت: این افراد پس از انجام مصاحبه تخصصی مورخ 10بهمن ماه 1402 در رشته های شغلی ماما پذیرفته شده اند.

دکتر نجات خیری پور  لیست پذیرفته شدگان را به شرح ذیل اعلام کرد:

وی اظهار داشت: مدیریت منابع انسانی دانشگاه، جهت انجام بقیه مراحل با پذیرفته شدگان تماس حاصل خواهد نمود.

دکتر خیری پور در پایان گفت: شرکت کنندگان درصورت داشتن اعتراض به اعلام نتایج، حداکثر تا تاریخ16بهمن ماه 1402 فرصت دارید اعتراض خود را به صورت کتبی به اداره استخدام و جذب دانشگاه ( محمد کرامتی)  تحویل و در دبیرخانه دانشگاه ثبت نمایند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار مهم,استخدام