• 1401/01/17 - 13:48
  • /ZSJ
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت:

احساس آرامش و تعلق سازمانی باید در بین کارکنان نظام سلامت تقویت شود

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: باید در بین کارکنان مجموعه وزارت بهداشت حس تعلق سازمانی را افزایش دهیم تا پرسنل باور داشته باشند که سازمانشان از حمایت ‌های همه‌ جانبه برای آنان دریغ نمی‌ کند.

به گزارش وبدا، دکتر بهروز رحیمی در جلسه کمیته رفاهی وزارت بهداشت، با اشاره به لزوم و اهمیت ایجاد نشاط و شادابی در بین کارکنان، گفت: از ارکان مدیریت، ایجاد نشاط و شادابی و تقویت روحیه کارکنان سازمان است و این مهم با ایجاد برنامه‌ های رفاهی هدفمند عملی خواهد شد.

وی در ادامه افزود: کارکنان نظام سلامت در بیش از دو سالی که از شیوع ویروس منحوس کرونا گذشت، فشارهای روحی و روانی زیادی را متحمل شدند که وظیفه ما کاهش این فشارها و از سوی دیگر برقراری اقدامات رفاهی برای تقویت روحیه آنان است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بابیان اینکه آرامش خاطر و احساس تعلق سازمانی باید در بین کارکنان نظام سلامت افزایش یابد، تصریح کرد: باید در بین کارکنان مجموعه وزارت بهداشت حس تعلق سازمانی که از مهمترین ظرفیت‌ های رشد و تعالی سازمانی است را افزایش دهیم تا پرسنل باور داشته باشند که سازمانشان از حمایت ‌های همه ‌جانبه برای آنان دریغ نمی‌ کند.

وی در پایان تأکید کرد: محدود کردن برنامه‌ های رفاهی به پرداخت نقدی، نشاط و ماندگاری چشمگیری را به دنبال ندارد، بلکه می ‌توان از برنامه ‌های رفاهی دیگر نظیر بیمه‌ های مکمل با پوشش‌ های مناسب و قوی، تسهیلات بانکی با بهره‌ های معقول، ورزش‌ های همگانی و قهرمانی در سطح استانی و کشوری، سفرهای زیارتی و سیاحتی و ... نیز بهره برد.