• 1400/12/29 - 20:08
  • /Z7J

آغاز برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۱

معاون بهداشتی دانشگاه گفت: برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۱ از 25 اسفندماه سال جاری با حضور فعال همه بازرسین و کارشناسان بهداشت محیط شهرستان های کاشان و آران و بیدگل با هدف حفظ و ارتقای بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی و پروتکل های بهداشتی در راستای سلامت جامعه آغاز شد.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی دلاوری با بیان اینکه و اولویت این برنامه مدیریت کنترل کووید ۱۹ است، اظهار داشت: در اولین روز برنامه سلامت نوروزی،274مورد بازرسی در این دو شهرستان انجام شده و2 متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی، از پلمب 2 مورد متخلف بهداشتی خبر داد و افزود: 10مرکز اقامتی و5 پایانه مسافربری درون شهری وبرون شهری (اتوبوس ،راه آهن و..) نیز مورد بازدید همکاران ما قرار گرفت.

دکتر دلاوری یادآور شد: 35 مراکز واماکن  بین راهی نیز مورد بازدید قرار گرفت و مقدار 6/313 کیلوگرم مواد غذایی فاسد، کشف ومعدوم گردید.

وی، با اشاره به بازرسی های مشترک نیروهای بهداشتی با سایر سازمان ها و ارگان ها، گفت: در این مدت، 35 مورد بازرسی به صورت مشترک با سازمان ها و ادارات و مراجع قضایی انجام شده است.