میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 13 تیر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1402/03/13 - 10:50
  • 951
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZBTa

گفتگوی اختصاصی با مهندس الهام تاجر نیاسری مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه

ماهنامه خبری حیات دانشگاه در شماره جدید خود با مهندس الهام تاجر نیاسری مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه گفتگوی اختصاصی انجام داده است که مشروح مصاحبه را می توانید در این اینجا مطالعه کنید.

لطفا خودتان را معرفی کنید و اشاره مختصری به سوابق علمی و کاری خود بفرمایید؟

الهام تاجر نیاسری هستم متولد 5/7/1360 در شهرستان کاشان، سال 78 در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران پذیرفته شده و در سال 99 در رشته کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی فارغ التحصیل شدم و سپس سال 82 همزمان با فارغ التحصیلی ازدواج کردم، در حال حاضر دارای دو فرزند پسر در سنین 18 و 9 سال می باشم.

از سال 82 تا 89 مسئول فنی شرکت فرآورده های گوشتی بودم و از سال 89 تا کنون در معاونت غذا و دارو دانشگاه در حال خدمت هستم.

رشته تحصیلی خود را با چه انگیزه ای انتخاب کردید؟

پس از شرکت در آزمون کنکور به منظور آشنایی با رشته ها و انتخاب بهتر به دانشگاه تهران و شهید بهشتی مراجعه و بعد از بررسی رشته های مدنظر و صحبت با اساتید و دانشجویان، تصمیم خود را برای ورود به این رشته گرفتم.

اگر دوباره قرار بود انتخاب رشته کنید آیا بازهم این رشته را انتخاب می کردید؟ به چه دلیل؟

بله، من رشته تحصیلی ام را خیلی دوست دارم، زیرا یکی از معدود رشته هایی است که همزمان با سلامت و پزشکی ارتباط دارد و جزء رشته های مهندسی و فنی نیز می باشد. و این نکته برای من بسیار جذاب است.

آیا از شغل خود رضایت دارید؟

بله ، من از ابتدا اشتغال در رشته تحصیلی ام را دوست داشتم و از اینکه بتوانم در تولید محصولات غذایی سالم برای جامعه مفید باشم احساس خوبی دارم.

برخی از مشکلات رایج در شغل شما یعنی نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی چیست؟

محصولات ناسالم  و فاقد مجوز و همچنین جمع آوری محصولات  از سطح عرضه یکی از بزرگترین مشکلات شغل ماست.

یک خاطره از دوران فعالیت شغلی خود بیان کنید؟

سال های فعالیت کاری پر از خاطرات ( خوب و بد) است ولی یکی از بهترین لحظات شغلی من زمانی هست که خط تولید یک واحد مواد غذایی و یا آرایشی راه اندازی می شود.

پیشنهادتان برای خدمت بهتر به مردم چیست؟

رعایت قوانین و مقررات موجود در جامعه به نحو احسن بهترین خدمت به مردم می باشد، چون در این زمان است که ما می توانیم بگوییم بهترین خدمت را به مردم کرده ایم و سلامت محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی را برایشان فراهم کرده ایم.

تعریف شما از ویژگی یک کارمند خوب چیه؟

بنظر من کارمند خوب کارمندی است که علاوه بر تخصص شغلی، منظم باشد و صداقت و مسئولیت پذیری را نیز سرلوحه کار خود برای رسیدن به اهداف مجموعه قرار دهد.

اگر بخواهید یک جمله به رئیس دانشگاه بگویید آن جمله چیست؟

ممنون بابت همه اتفاقات خوبی که با وجود شما برای دانشگاه رقم خورد.

آیا زندگی کاری بر زندگی شخصی و خانوادگی شما تاثیری داشته است؟ نظر خانواده در این رابطه چیست؟

بله مطمئناً تاثیر دارد، یک کارمند در طول روز 8 ساعت از بهترین ساعات خود را در محیط اداره میگذارند و بطبع گذراندن این حجم زمانی در جایی خارج از منزل و حوزه خانواده در زندگی شخصی تاثیر دارد. خوشبختانه خانواده من همیشه در این راه مشوق و حامی بوده و با لطف خود کاستی های مرا بخشیدند.

تا به حال از شغل خود خسته شده اید؟

صادقانه بله، زمانی که با موارد تخلف مواجه میشوم و نمی توانم در راستای سلامت مردم و جامعه کاری انجام دهم خسته و دلگیر میشوم.

راجع به سختی ها و شیرینی های شغلتان بگویید؟

هر شغلی با توجه به وظایف ذاتی خود دارای سختی ها و خوشی هایی است. از سختی های این شغل هم می توان به برخورد با موارد تخلف در بحث سلامت محصول اشاره کرد و مابقی را می توان شیرینی های شغل دانست.

اولین عبارتی که با دیدن کلمات ذیل به ذهن شما خطور می کند را بیان نمایید .

معاونت غذا و دارو: محل خدمت

فرزند: همه زندگی

خانواده: آرامش و عشق

غذا: خوشمزگی

وطن: ایران

نیاسر: شهر گل و آبشار

شیمی: دنیای فرمول

پلمپ: غیر مجاز

تاریخ انقضا: ماده غذایی

قاچاق: ضربه به اقتصاد و تولید ملی

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,غذا و دارو,اخبار مهم
  • کد خبر : 14684
کلمات کلیدی
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین