• 1401/09/09 - 10:25
  • /Z5d

دانشجویان دانشگاه موفق به کسب رتبه های 2 و نیم درصد کشوری در آزمون های پیش کارورزی و علوم پایه شهریور 1401 شدند

سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه گفت: دانشجویان این دانشکده موفق به کسب رتبه های 2 و نیم درصد کشوری در هفتادمین دوره آزمون پیش کارورزی و شصت و هفتمین دوره آزمون علوم پایه شهریور 1401 شدند...

سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه گفت: دانشجویان این دانشکده موفق به کسب رتبه های 2 و نیم درصد کشوری در هفتادمین دوره آزمون پیش کارورزی و  شصت و هفتمین دوره آزمون علوم پایه شهریور 1401 شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر فرهاد مدنی ضمن تبریک این موفقیت اظهار داشت: مهدی بزرگی و مهدیه طاهری پور رتبه 4 مشترک کشوری (رتبه اول قطب) و رتبه 19 مشترک کشوری (رتبه 7 مشترک قطب) هفتادمین دوره آزمون پیش کارورزی را به دست آوردند.

وی تصریح کرد: مهدی رنجبر رتبه 4 مشترک کشوری (رتبه اول قطب) و علی جوان رتبه 21 مشترک کشوری (رتبه 7 قطب) در شصت و هفتمین دوره آزمون علوم پایه را نیز کسب کردند.

سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه، با بیان اینکه این گونه موفقیت ها جز در سایه ایمان به خدا، تلاش و پشتکار و خودباوری و دعای خیر والدین به دست نمی آید، افزود: در این راستا نقش اساتید دلسوز و زحمتکش بر هیچ کس پوشیده نیست، لذا شایسته است همه ما شکرگزار الطاف حضرت باری تعالی و قدردان محبت های آن عزیزان باشیم.

دکتر مدنی در پایان، آرزوی توفیق روز افزون و تداوم موفقیت های علمی در  درجات بالاتر  را برای دانشجویان دانشگاه به خصوص این دانشجویان عزیز  داشت.

• گروه خبری : آموزشی,اخبار مهم