• 1402/05/31 - 08:31
  • /ZuMz

تمامی دانشجویان غیر بومی دانشگاه در خوابگاه اسکان داده شدند

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، از ارائه اسکان به تمام دانشجویان غیر بومی دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر اعظم باقری ، با اشاره به شروع سال تحصیلی جدید گفت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان امکانات و تسهیلات رفاهی مناسبی را برای دانشجویان حتی دانشجویان شهریه پرداز فراهم کرده است.

وی، با اشاره به وجود هشت خوابگاه در مجموعه تحت پوشش دانشگاه افزود: از این تعداد، سه خوابگاه  دخترانه، دو خوابگاه پسرانه، یک خوابگاه متاهلین و یک خوابگاه دانشجویان بین الملل می باشد.

وی، با اشاره به اینکه 950 دانشجو دختر،  700  دانشجوی پسر، هشت دانشجوی بین الملل و 25 دانشجو متاهل  در خوابگاه های دانشگاه اسکان دارند، گفت: در حال حاضر خوابگاه کیهان به کمک خیرین در حال ساخت می باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، با اشاره به تمهید 45 واحد خوابگاه متاهلی، صیانت از جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و ایجاد تسهیلات خوابگاهی برای دانشجویان متاهل غیر بومی را هدف از راه اندازی این خوابگاه برشمرد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی,اخبار مهم