• 1401/09/15 - 20:55
  • /ZEd
در راستای طرح محرومیت زدایی:

معاون توسعه دانشگاه از چند روستا بازدید کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع به همراه مشاور اداری مالی ریاست دانشگاه و جمعی از مدیران این حوزه و دانشگاه، از روستا های رحق، ازناوه، اسحاق آباد و کمال الملک بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این بازدیدها در راستای برنامه ریزی و تصمیم گیری در خصوص اجرای چندین پروژه عمرانی در حوزه های بهداشتی صورت گرفت.

دکتر نجات خیری پور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این بازدید، محرومیت زدایی را جزء اهداف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد وعزم راسخ تمام پرسنل دانشگاه را برای تحقق این اهداف خواستار شد.

لازم به ذکر است: احداث  «خانه بهداشت سلامت» در روستا های مذکور، تکمیل پروژه «ساختمان فوریت های پزشکی» در روستای کمال الملک و اختصاص قطعه زمینی توسط شورای روستای رحق جهت ساخت «خانه بهداشت» از جمله تصمیمات اتخاذ شده در این بازدیدها بود.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,توسعه