امروز : 12 اردیبهشت 1403

• 1402/07/22 - 14:35
  • /ZnQB

اسامی پذیرفته شدگان جذب نیروی قرارداد پزشک خانواده و بیمه روستایی شبکه بهداشت و درمان آران وبیدگل

اسامی پذیرفته شدگان مصاحبه تخصصی جذب نیروی قراردادپزشک خانواده و بیمه روستایی مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش شبکه بهداشت ودرمان شهرستان آران وبیدگل سال 1402 اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اعلام این مطلب گفت: این افراد پس از انجام مصاحبه تخصصی مورخ 19مهر ماه 1402 در رشته های شغلی پرستار/ ماما پذیرفته شده اند.

دکتر نجات خیری پور  لیست پذیرفته شدگان را به شرح ذیل اعلام کرد:

وی اظهار داشت: مدیریت منابع انسانی دانشگاه، جهت انجام بقیه مراحل با پذیرفته شدگان تماس حاصل خواهد نمود.

دکتر خیری پور در پایان گفت: شرکت کنندگان درصورت داشتن اعتراض به اعلام نتایج، حداکثر تا تاریخ24 مهرماه 1402 فرصت دارید اعتراض خود را به صورت کتبی به اداره استخدام و جذب دانشگاه ( محمد کرامتی)  تحویل و در دبیرخانه دانشگاه ثبت نمایند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار مهم