• 1401/09/22 - 15:05
  • /Zce

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه از پژوهش های با محوریت جوانی جمعیت حمایت می کند

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اظهار داشت: این معاونت از پژوهش های با محوریت جوانی جمعیت حمایت می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر غلامعلی  حمیدی در جلسه کارگروه صیانت از جمعیت با محوریت جوانی جمعیت در دانشگاه، از اعضای هیات علمی و پژوهشگران خواست تحقیقات خود را به صورت کاربردی در این زمینه انجام دهند.

وی، در خصوص اختصاص گرنت تحقیقاتی و اختصاص 5 درصد بودجه پژوهش برای طرح های حوزه صیانت از جمعیت توضیحاتی را ارائه داد.

مسئول قرارگاه جوانی جمعیت و معاون بهداشت دانشگاه نیز در ابتدای جلسه، گزارشی از برنامههای اجرا شده این قرارگاه را ارائه کرد.

دکتر مهدی دلاوری، با بیان اینکه تا بسته شدن پنجره جمعیت زمان زیادی نداریم خواستار همکاری همه جانبه بخش های مختلف دانشگاه در این خصوص شد.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه، نیز در این نشست اظهار داشت: سه مولفه میزان باروری، مهاجرت و میزان مرگ و میر نوزادان در افزایش جمعیت تاثیر بسزایی دارد و به فرض ثابت بودن دو مولفه آخر مولفه باروری می­تواند تاثیر عمده ای در عبور از بحران جمعیت داشته باشد.

دکتر عباس آزادی، از راه اندازی مرکز تخصصی درمان ناباروری در مرکز جراحی نامحدود امام رضا (ع) در آینده نزدیک در این راستا خبر داد.

دکتر اشرف مظاهری مدیر دانشجویی دانشگاه نیز در این جلسه، در خصوص راه اندازی خوابگاه متاهلین جهت اسکان دانشجویان متاهل در راستای حمایت از خانواده و سایر اقدامات معاونت دانشجویی فرهنگی توضیحاتی را ارائه داد.

گفتنی است: این نشست به مناسبت هفته پژوهش و فناوری و در راستای سیاست های ابلاغی جوانی جمعیت دانشگاه برگزار شد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,پژوهشی