• 1400/02/14 - 08:47
  • /ZhS
سخنگوی مقابله با کرونا دانشگاه عنوان کرد:

۸ هزار و ۷۷۷ نفر در منطقه کاشان واکسن کرونا دریافت کردند

معاون بهداشتی و سخنگوی مقابله با کرونا دانشگاه گفت: هشت هزار و ۷۷۷ دوز واکسن کرونا به اعضای کادر بهداشت و درمان، بیماران خاص، سالمندان ساکن در خانه‌های سالمند، پاکبانان، جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد و افراد بالای ۸۰ سال این منطقه تزریق شد.

دکتر مهدی دلاوری در گفت و گوی مجازی با خبرنگاران افزود: بر پایه آمار واکسیناسیون انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی کاشان هفت هزار و ۳۴۸ واکسن در نوبت نخست و یکهزار و ۴۲۹ در نوبت دوم برای قشرهای یادشده تزریق شد.

وی ادامه داد: در نوبت نخست، سه هزار و ۹۷۶ و نوبت دوم یک‌هزار و هفت نفر از اعضای کادر درمان علیه بیماری کووید ۱۹ واکسینه شدند.

سخنگوی مقابله با کرونا دانشگاه، با اشاره به تزریق ۸۶۷ دوز واکسن کرونا برای کادر بهداشت در نوبت نخست و ۱۴۲ دوز در نوبت دوم اظهار داشت: بیماران خاص نیز در نوبت نخست ۷۸۵ و نوبت دوم ۱۷۰ دوز واکسن دریافت کردند.

دکتر دلاوری، با یادآوری تزریق ۳۴۹ دوز واکسن برای سالمندان ساکن در خانه‌های سالمند در نوبت نخست و ۱۱۰ دوز در نوبت دوم، اضافه کرد: ۸۸ دوز واکسن نیز برای پاکبانان در نوبت نخست تزریق شد.

وی خاطر نشان کرد: ۲۸ دوز واکسن در نوبت نخست به جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد و  یک‌هزار و ۲۵۵ دوز واکسن در نوبت نخست به افراد بالای ۸۰ سال تزریق شد.

لازم به ذکر است: واکسیناسیون کرونا از روز ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ در کشور آغاز شده و مرحله دوم واکسیناسیون گروه‌های تعیین شده از سوی ستاد ملی ملی مقابله با کرونا روز  هفتم اردیبهشت (سه‌شنبه) در سراسر کشور آغاز شد.

جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل، تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.