• 1400/05/23 - 12:42
  • /ZGV
در این روزهای سیاه کرونایی:

چهارمین تولد سه قلوهای کاشانی در سال جاری در مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان، از تولد چهارمین سه قلوهای کاشانی در سال جاری در مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل شجاعی گفت: مادر 29 ساله کاشانی در زایمان اول خود و در هفته سی و هفتم حاملگی خود، سه قلوهای خود را در اتاق عمل این بیمارستان با سلامت کامل به دنیا آورد.

وی، با بیان اینکه این عمل توسط دکتر اقبال متخصص زنان و زایمان انجام شد، افزود: 2 نوزاد پسر با وزن دو کیلو و نوزاد دختر با وزن یک کیلو و 600 گرمی این مادر به روش سزارین چشم به جهان گشوده اند که حال عمومی مادر و هر سه نوزاد مساعد می باشند.

دکترشجاعی، ضمن تشکر از کادردرمانی بخش های زایمان و NICUاین مرکز و با اشاره به این که این بخش ها از جمله بخش های غیرکرونایی بیمارستان بوده اند، گفت : همشهریان و مادران باردار منطقه می توانند بدون هیچ نگرانی از خدمات این مرکز درمانی بهره‌مند شوند و با اطمینان کامل خدمات درمانی خود را با بهترین کیفیت دریافت نمایند.