• 1399/12/12 - 08:28
  • /ZaQ

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز ملی بهداشت محیط

رئیس دانشگاه، در پیامی 11 اسفند ماه روز ملی بهداشت محیط را به فعالان این عرصه در دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، در پیام دکتر سید علیرضا مروجی آمده است:

امروزه دستیابی به یک زندگی سالم با امید به زندگی مطلوب تنها از طریق برخورداری از محیط سالم و ارائه عادلانه خدمات سلامت فراهم می شود.

رسالت مهندسین بهداشت محیط، صیانت از محیط زندگی است و این عزیزان با شناسایی و کنترل عوامل محیطی تاثیر گذار بر سلامت، مسئولیت خطیری را با توجه به گسترش روز افزون و تنوع آلاینده های محیطی در اجرای رسالت خود برعهده دارند.

حضور فعال در صحنه‌های مختلف کنترل محیطی ویروس کرونا از جمله نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مساجد و اماکن مذهبی، مدارس و دانشگاه‌ها، مسابقات ورزشی و سالن‌های ورزشی، ادارات و سازمان‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز پزشکی و اتکاء به مباحث علمی، توانمندی و پاسخگویی سریع به بحران، بلایا و انتظارات مردم، نمونه ای از فعالیت‌ها و توانمندی‌های متعدد این عزیزان است.

بی شک روز ملی بهداشت محیط فرصت مغتنمی است تا از اقدامات ارزشمند و خالصانه این بزرگواران و صبر و حوصله خانواده گرامی آنان به ویژه در مقابله با ویروس کرونا قدردانی نمائیم.

اینجانب، صمیمانه این روز را به پرسنل بهداشت محیط تبریک عرض نموده و سلامت و سعادت آنان را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر سید علیرضا مروجی