• 1399/11/29 - 12:18
  • /ZxP
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه:

مشکلات مربوط به خوابگاه‌ دانشجویی و دانشجویان در اسرع وقت بررسی و رفع شود

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در بازدید شبانه از خوابگاه دخترانه امام علی(ع)، بر بررسی و رفع مشکلات مربوط به خوابگاه‌ دانشجویی و دانشجویان در اسرع وقت تاکید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا گیلاسی، از نزدیک اقدامات انجام شده در راستای بهبود خدمات به دانشجویان را مشاهده و مشکلات دانشجویی را بررسی و بر نگهداری تجهیزات فراهم آمده در این مجموعه تاکید نمود.

وی، هدف بازدید از خوابگاه های دانشجویی را شناسایی ظرفیت های موجود برای افزایش خدمات فرهنگی و رفاهی عنوان کرد و افزود: تمام تلاش ما این است که کمبود ها و نواقص در اسرع وقت برطرف شود و دانشجویان در فضای آرم به فعالیت های علمی و فرهنگی بپردازند.

دکتر گیلاسی، همچنین با حضور در اتاق دانشجویان خوابگاهی در بین دانشجویان حاضر شده و با آنها گفتگو کرد و دانشجویان مسائل، مشکلات و کمبودها را مطرح کردند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دستور رسیدگی در اسرع وقت به این مشکلات را صادر و از انتقادهای صورت گرفته توسط دانشجویان استقبال کرد.

لازم به ذکر است: همچنین در بازدید انجام شده نظرسنجی در رابطه با کیفیت غذای دانشجویان  انجام شد و نتایج مورد بررسی قرار گرفت.