• 1401/10/14 - 14:59
  • /ZFf

مراسم سومین سالگرد سیدالشهدای جبهه مقاومت "حاج قاسم سلیمانی " در دانشگاه برگزار شد/ همراه با گزارش تصویری

مراسم گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید "حاج قاسم سلیمانی" روز چهارشنبه 14 دی ماه سال جاری در مسجد بقیه الله الاعظم (عج) دانشگاه به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه در این مراسم، گفت: مقاومت یک موضوع فطری است که برای هر موضوعی وجود دارد و نقطه مقابل آن تسلیم است که سردار سلیمانی نمونه بارز مقاومت بود.

دکتر کورش ساکی، با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که خوی استکباری آمریکا و انگلیس موجب مقاومت ملت ما شده است، تصریح کرد: این ویژگی مستکبران باعث شده که در ملّت های دنیا یک احساس بی‌اعتمادی و بیزاری نسبت به دولت آمریکا و انگلیس به‌وجود بیاید.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم، با بیان اینکه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یک حقیقتی را عینا و عملا به جهانیان اثبات کرد، گفت: آن حقیقت این است که مبارزه با استکبار امکان پذیر است.

حجت الاسلام و المسلمین عباس ابن علی، با اشاره به فرموده امیرالمومنین علی (ع) که حق یک جریان پیوسته و ماندگار است و باطل یک جریان مقطعی، افزود: حاج قاسم این حقیقت را در جبهه جنگ سخت نشان داد و وظیفه ماست که در جبهه جنگ نرم، اقتصادی، فرهنگی و ... با مقاومت پیروز شویم.

در این آیین، سردار حاج حسین نطقی رئیس سابق ستاد سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان و رئیس ستاد یگان نبویون سپاه قدس، سردار حاج عباس جندقیان پیشکسوت دفاع مقدس و معاونت اطلاعات یگان نبویون سپاه قدس در سوریه و حاج اسماعیل سلطانی فرمانده محور مدافعین حرم در سوریه از همرزمان سردار سلیمانی به خاطره گویی پرداختند.

همرزمان سردار سلیمانی مهم ترین خصوصیات اخلاقی شهید را مردم داری، جدیت در کار، مهربانی، شوخ طبعی، خوش برخوردی و خلوص مطرح کردند و گفتند: حاج قاسم سلیمانی شجاعت های زیادی از خود نشان داد و در جبهه نبرد حق در برابر باطل حضور داشت. کسانی که با ایشان همرزم و همراه بودند، خاطرات بسیاری از جوانمردی های این شهید بزرگوار دارند و امیدواریم این خاطرات ناب و جذاب برای نسل‌های بعد به یادگار بماند تا افکار و اندیشه نسل جوان با مکتب شهید سلیمانی بیش از پیش آشنا شود.

حضور خادم یاران دبیرخانه کانون های خدمت رضوی منطقه کاشان همراه با پرچم متبرک حرم حضرت امام رضا(ع)، کاشت نمادین نهال، یادبود سردار دلها، پخش کلیپ، شعر خوانی مرتضی علمداری کارکنان دانشگاه، تقدیر از برندگان سوگ واره شعر یاس فاطمی و جشنواره آیینه بی غبار، مداحی و... از دیگر برنامه­های این مراسم بود.

لازم بذکر است: در حاشیه مراسم یادشده، نمایشگاهی از عرضه و فروش آثار فرهنگی نماز، حجاب و عفاف و وسایل هنری به نام نمایشگاه "سردار دلها" برپا گردید که طی آن، اقلام فرهنگی مربوطه در اختیار بازدیدگنندگان قرار گرفت.

این مراسم با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مسئولین، اساتید، کارکنان ، دانشجویان و خانواده های شهدا برگزار شد .

گفتنی است: سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و ابو مهدی المهندس معاون سازمان الحشد الشعبی عراق به همراه هشت نفر دیگر بامداد جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸در مسیر فرودگاه بغداد در اقدام تروریستی کاخ سفید و به دستور "دونالد ترامپ" رییس‌جمهوری سابق آمریکا و با شلیک موشک‌های پهپادهای ارتش این کشور به شهادت رسیدند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی

تصاویر