• 1400/08/25 - 13:38
  • /Z3E

مراسم تکریم و معارفه معاون درمان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه معاون درمان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با حضور معاون درمان دانشگاه، جمعی از مدیران و مسئولین و پرسنل شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در تاریخ 23/8/1400 در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر حاجی جعفری معاون درمان دانشگاه، ضمن تبریک سالروز میلاد امام حسن عسگری (ع) به استفاده حداکثری از ظرفیت های این شهرستان اشاره کرد و گفت: بایستی با استفاده از امکانات موجود و تکمیل بیمارستان امام حسن مجتبی(ع)، سطح کیفی و کمی خدمات در این شهرستان به بالاترین سطح ممکن، ارتقا یابد.
دکتر اعظم باقری سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل نیز در این آیین، از خدمات ارزنده استاد محمد رضا افاضل در زمان تصدی مسئولیت قدردانی و برای دکتر علی یوسفیان در سمت جدید آرزوی موفقیت کرد.
در ادامه جلسه به نمایندگی از پرسنل، تعدادی از مدیران واحدهای مختلف از زحمات آقای افاضل قدردانی کردند و در پایان مراسم لوح های یادبود و هدایایی به آقای افاضل و حکم معاونت آقای دکتر یوسفیان تقدیم شد.

• کد خبر : 1998