• 1399/11/25 - 13:27
  • /ZqP

عادی‌‌انگاری کرونا در کاشان اسفندی سخت‌تر از اسفند سال ۹۸ را رقم خواهد زد

رییس دانشگاه گفت: عادی‌‌انگاری و ساده‌انگاری کرونا در منطقه کاشان اسفندی سخت‌تر از اسفند سال ۹۸ را رقم خواهد زد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی افزود: شمار مراجعه کنندگان سرپایی به مراکز درمانی در دهه دوم بهمن به نسبت دهه نخست این ماه ۳۵ درصد بیشتر شده است.

وی، افزایش ۶۵ درصدی بستری‌های ناشی از ویروس کرونا را نیز همزمان با دهه دوم بهمن امسال به نسبت دهه اول این ماه اشاره کرد و اظهار داشت: این شرایط بسیار خطرناک است.

به گفته دکتر مروجی، این مهم نشان‌دهنده شروع خیز خزنده بیماری کووید ۱۹ در منطقه کاشان است که اگر اقدام جدی انجام نشود، اسفند سخت‌تری از اسفند سال ۹۸ در پیش روی خواهیم داشت.

***واکسیناسیون کرونا مجوزی بر ترک ماسک و شیوه‌نامه‌های بهداشتی نیست

رییس دانشگاه تصریح کرد: واکسیناسیون کرونا مجوزی بر ترک ماسک و شیوه‌نامه‌های بهداشتی نیست.

وی، با تاکید بر اینکه دست‌کم تا یک‌سال آینده تمام شیوه‌نامه‌های بهداشتی باید رعایت شود گفت: عادی‌انگاری و ساده‌انگاری این بیماری مهلک خطری است که انجام این واکسیناسیون ممکن است داشته باشد.

به گفته وی، به هیچ وجه نباید تلقی کنیم که با ورود واکسیناسیون همه چیز تمام شده و می‌توانیم ماسک را کنار گذاشته و شیوه‌نامه‌ها را به فراموشی بسپاریم.

شایان ذکر است: ویروس کووید 19 که نخستین بار در ووهان چین شناسایی شد، در نهایت به همه کشور‌ها از جمله ایران سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را بر آن داشت تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست دادن و روبوسی است.