• 1400/05/19 - 12:42
  • /ZCV

رونمایی از سامانه ثبت آنلاین ایده در صفحه اصلی سایت دانشگاه

در سومین نشست هم اندیشی اندیشگاه سلامت دانشگاه از سامانه ثبت آنلاین ایده در صفحه اصلی سایت دانشگاه رونمایی شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این نشست، جایگاه ایده های نو و خلاقانه را در تصمیم سازی و سیاستگذاری های سلامت برای مسئولین و مدیران دانشگاه بسیار ارزشمند دانست.

دکتر سید علیرضا مروجی، از کلیه صاحبان اندیشه دعوت کرد جهت ارائه راه حل مناسب دانشگاه و دیگر مدیران منطقه را در حل مسائل سلامت یاری کنند.

رئیس اندیشگاه سلامت نیز در این جلسه، جایگاه اندیشگاه سلامت در کمک به خلق و پرورش ایده های مرتبط با سلامت را تشریح کرد.

دکتر مجتبی صحت افزود: فراخوان ایده های مرتبط با ارتقای سلامت در سازمان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی و در سطوح مختلف جامعه اعلام و کمیته های تخصصی مرتبط به منظور حمایت طلبی و ارتقای ایده های مطروحه تشکیل شود.

لازم به ذکر است: مدعوین حوزه های مختلف نیز در این نشست در مورد نحوه شناسنامه دار نمودن ایده ها و روش های حمایت از آن و همین طور مهمترین معضلات سلامت منطقه بحث و تبادل نظر کردند.

گفتنی است این اندیشگاه در خصوص ارائه راهکارهای ارتقای سلامت و بررسی ایده های مردمی برگزیده هر ماه تشکیل جلسه خواهد داد.