• 1399/10/17 - 08:11
  • /ZoD

دیدار مدیر، اعضا و کارکنان هسته گزینش دانشگاه با امام جمعه معزز شهرستان کاشان

به مناسبت پانزدهم دیماه سالروز صدور فرمان لازم الاجراء بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (رض) و تشکیل سازمان گزینش کشور، مدیر، اعضا و کارکنان هسته گزینش دانشگاه با امام جمعه معزز شهرستان کاشان در تاریخ 15/10/99 دیدار کردند.

به گزارش وب دا، حضرت آیت الله سلیمانی در این دیدار، با اشاره به مناسبت های اخیر گفت: حضرت امام خمینی(رض) با تیزبینی و فراست عالمانه خود در 15 دیماه فرمان تاریخی تشکیل گزینش کشور را صادر کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: در یک نظام دینی و الهی، گزینش براساس ارزش های ناب دینی و مکتبی انجام می شود.

نماینده ولی فقیه در کاشان، با استناد به آیات قرآن کریم و روایات ائمه معصومین (ع)، ضرورت گزینش را یک امر شرعی و عقلی دانست و تصریح کرد: افراد در امور روزمره و جاری در زندگی شخصی خود مرتب با امر گزینش روبه رو هستند که در واقع بیانگر ضرورت عقلی گزینش است.

وی یادآور شد: هسته گزینش برای بررسی صلاحیت های لازم در ورود افراد به دستگاه های اجرائی در نظام لازم است.

آیت الله سلیمانی اظهار داشت: اگر شورای نگهبان در وقت انتخابات مورد هجوم قرار می گیرد در واقع به خاطر انجام وظایف و گزینش شورای نگهبان در بررسی صلاحیت های کاندیداها است.

وی ادامه داد: امروز هسته گزینش وظیفه دارد بررسی نماید کسی که می خواهد وارد تشکیلات نظام شود دارای تفکر انقلابی و تفکر اسلامی ناب داشته باشد.

آیت الله سلیمانی گفت: هسته گزینش به مانند فیلتر ورودی دستگاه های اجرائی و اداری کشور است و باید این هسته، بدون ملاحظه افراد تکالیف خود را انجام دهند و آنچه برای گزینش مهم است ملاحظه نظام می باشد.

امام جمعه معزز شهرستان کاشان، ضمن تشکر از زحمات هسته گزینش دانشگاه، برای این عزیزان آرزوی موفقیت کرد.

زهرا سادات خادم مدیر هسته گزینش دانشگاه نیز در این نشست، گزارشی از نقش و جایگاه هسته گزینش را ارائه کرد.