• 1399/12/12 - 08:26
  • /Z8Q
سخنگوی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا:

دو فرد مبتلا به کرونای انگلیسی شناسایی و در قرنطیه قرار گرفتند

سخنگوی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، با بیان اینکه کرونای انگلیسی به کاشان رسید، گفت: دو مورد قطعی مبتلا به کرونای انگلسی شناسایی و هم اکنون در قرنطیه و تحت مراقبت و درمان هستند.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی دلاوری ضمن اشاره به رهگیری کارشناسان حوزه بهداشت دانشگاه اظهار داشت: با پیگیری‌های صورت گرفته دو فرد مشکوک به ویروس کرونای جهش یافته در منطقه کاشان شناسایی و در قرنطینه قرار گرفتند.

وی، با بیان اینکه بر اساس نمونه اخذ شده از این افراد مشخص شد این بیماران به ویروس کرونای انگلیسی مبتلا بودند، افزود: این دو فرد مثبت بازرگانانی هستند که از پیرانشهر و اربیل عراق به کاشان آمده و از ابتدای ورود در قرنطینه بوده اند.

رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی دانشگاه، با توجه به ورود کرونای جهش یافته و احتمال در گردش بودن این ویروس در منطقه افزود: قدرت سرایت30 تا 70 درصدی این ویروس نسبت به کرونای شایع، ضرورت اهتمام بیشتر به رعایت شیوه نامه های بهداشتی بیش از پیش احساس می شود.

شایان ذکر است مردم و مسئولین به جهت جلوگیری از ابتلا به این ویروس و موج های بعدی آن، از ایجاد و حضور در تجمعات پرهیز نموده و حتما رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک را جدی بگیرند.