• 1399/11/04 - 11:26
  • /Zvj

جلسه هماهنگی برنامه های کارگروه دانشجویی، علمی و دانشگاهیان ستاد دهه فجر شهرستان برگزار شد

جلسه هماهنگی برنامه های کارگروه دانشجویی، علمی و دانشگاهیان ستاد دهه فجر شهرستان در روز سه شنبه مورخ 30/10/99 در سالن دکتر قریب برگزار شد.

به گزارش وب دا، این نشست با هدف ایجاد هماهنگی در گردآوری پیشنهادات مجموعه های دانشگاه و یکپارچه سازی برنامه های ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی تشکیل گردید.

دکتر مسعود دهقانی دبیر برنامه های دهه فجر دانشگاه  در این جلسه، به ارائه گزارش از برگزاری جلسات ستاد بزرگداشت دهه فجر شهرستان پرداخت.

این گزارش حاکیست: در ادامه این نشست، سایر نمایندگان از واحدهای مختلف دانشگاه به ارائه پیشنهادات و برنامه های خود پرداختند.

گفتنی است: بهره مندی حداکثری از فضای مجازی، دیدار با خانواده های شهدای مدافع سلامت، برگزاری مسابقات و نمایشگاه های فرهنگی برای کارکنان، خانواده ها و دانشجویان در فضای مجازی، فضاسازی مناسب در مجموعه های دانشگاه، برگزاری ایستگاه های خدمت رسانی رایگان با اولویت مشاوره های بهداشتی و آموزشی، ارائه دستاوردهای دانشگاه در سال های گذشته، معرفی کتاب گام تمدن ساز و ... از محورهای مهم این جلسه بود.

لازم بذکر است دانشگاه علوم پزشکی کاشان از طرف ستاد بزرگداشت دهه فجر شهرستان مسئولیت کارگروه دانشجویی، علمی و دانشگاهیان را بر عهده دارد.