• 1399/11/26 - 13:28
  • /ZrP

تلاش جدی برای شناسایی ویروس جهش یافته در منطقه کاشان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از تلاش جدی برای شناسایی ویروس جهش یافته در منطقه کاشان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری، با اشاره به گزارش موارد مثبت از سوش جدید ویروس کرونا (ویروس جهش یافته انگلیسی) در چند نقطه از کشور، گفت: با رصد انجام شده، نمونه یک مورد بیمار مشکوک به ابتلا به ویروس جهش یافته، جهت انجام تست سکانس، به مراکز ذیصلاح ارسال گردید.

وی تصریح کرد: خانمی ۴۵ ساله که روز قبل با تابلو تب و تنگی نفس به مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی مراجعه کرده بود به علت تشدید علائم، تحت اقدامات لازم از جمله لوله گذاری تنفسی و تهویه مصنوعی قرار گرفته ولی علی رغم تلاش های انجام شده فوت کرد.

معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: ویروس جدید جهش یافته متاسفانه قدرت و سرعت انتقال بالاتری دارد.

دکتر حاجی جعفری، ابتلا در سنین پایین، شدت بیماری زایی بیشتر و احتمال نیاز به تهویه مصنوعی بیشتر و احتمال مرگ و میر بیشتر را از دیگر  عوامل خطر این ویروس جدید برشمرد.

وی، در خصوص افزایش ابتلا به ویروس کرونا در منطقه هشدار داد و از شهروندان خواست با رعایت پروتکل های بهداشتی و زدن ماسک، از سلامتی خود و خانواده محافظت کنیم.