• 1399/10/17 - 13:34
  • /ZrD

تقدیر دانشگاه علوم پزشکی کاشان از خیرین سلامت

رئیس دانشگاه، به همراه رئیس اداره سمن‌ها و خیرین دانشگاه، با حضور در کارخانجات صنعتی فولاد امیرکبیر، دنیای مس، مهفام جام و فرش آسایش و منازل خانواده های بیطرف و خانم هاجر عظیم پور از مشارکت این خیرین در راستای تامین و ارتقاء سلامت جامعه تقدیر کردند.

دکتر سیدعلیرضا مروجی، با اهدای لوح تقدیر و هدایای ویژه از اقدام خیرخواهانه خیرین در راستای یاری دانشگاه به ویژه در زمان مبارزه با ویروس کووید 19 قدردانی نمود.

رئیس اداره سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت نیز در این دیدار گفت: امید است با همدلی و همیاری خیرین منطقه بتوانیم گام های موثری در جهت پیشبرد اهداف حوزه سلامت و ادامه خدمت رسانی به مردم در این عرصه برداریم.

دکتر فاطمه عطوف افزود: این خیرین با مناعت طبع و اعمال خداپسندانه و خیرخواهانه خویش، دانشگاه علوم پزشکی را در عرصه خدمات رسانی برای ارتقاء سلامت مردم به ویژه در بحران کرونا یاری کردند.

وی تصریح کرد: مبالغ اهدا شده از سوی خیرین سلامت برای خرید تجهیزات پزشکی پیشرفته مورد نیاز مراکز آموزشی درمانی دانشگاه به ویژه مرکز شهید بهشتی صرف شده که صورت و موارد مصرف این کمک های در اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه موجود می باشد.

کسب اطلاعات از مبالغ اهداء شده