• 1399/12/12 - 08:21
  • /Z3Q

تقدیر از پژوهشگران گروه رادیولوژی در شورای پژوهشی دانشگاه

در جلسه شورای پژوهشی دانشگاه از پژوهشگران گروه رادیولوژی در شورای پژوهشی تقدیر شد.

به گزارش وب دا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این جلسه، گزارشی از تحقیقات انجام شده توسط اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه در سه حوزه تشخیص، درمان و پیشگیری در زمینه کووید 19 را ارائه داد.

دکتر حمیدرضا بنفشه، با اشاره به اقدامات ارزشمند انجام شده داخلی و با الهام از تجربیات سایر کشورها اظهار امیدواری کرد: نتایج این مطالعات در جهت پیشگیری و درمان بیماری کرونا موثر باشد.

لازم به ذکر است با توجه به فعالیت های شاخص گروه رادیولوژی دانشگاه که منجر به ارائه 7 مقاله و 10 طرح تحقیقاتی گردید از دکتر حمیدرضا طالاری، دکتر محمدحسین طباطبایی، دکتر جاوید آزادبخت و دکتر مهسا مسجدی در شورای پژوهشی تقدیر و تشکر بعمل آمد و همچنین گرنت پژوهشی برای گروه مذکور توسط معاونت تحقیقات و فناوری در نظر گرفته شد.