• 1400/02/09 - 14:00
  • /Z8S
سخنگوی ستاد مقابله با کرونای دانشگاه:

بیش از هفت هزار بازدید در منطقه صورت گرفته است

معاون بهداشتی و سخنگوی ستاد مقابله با کرونای دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در راستای مقابله با کرونا بیش از هفت هزار بازدید توسط قرارگاه بازرسی ویژه دانشگاه در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل صورت گرفته است.

معاون بهداشتی و سخنگوی ستاد مقابله با کرونای دانشگاه  علوم پزشکی کاشان گفت: در راستای مقابله با کرونا بیش از هفت هزار بازدید توسط قرارگاه بازرسی ویژه دانشگاه در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل صورت گرفته است.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی دلاوری روز سه شنبه مورخ 7/2/1400 در نشست خبری با اصحاب رسانه به بیان آمار و عملکرد قرارگاه بازرسی دانشگاه از زمان تشکیل تا کنون پرداخت و افزود: این بازدیدها در بازه زمانی 15 فروردین تا امروز از 7027 مورد مراکز و اماکن حساس، 31 مورد مراکز اقامتی و مهمانپذیرها و 719 مورد واحدهای صنفی، بانک ها و ادارات به عمل آمده است.

وی با اشاره به  250 مورد بازدید مشترک با سایر ادارات، اظهار داشت: از مجموع بازدید های به عمل آمده 13 مورد به مراجع قضایی معرفی شده اند.

دکتر دلاوری به پیگیری 35 مورد از شکایات مردمی در سامانه 190 اشاره و تصریح کرد: 3068 اخطار بهداشتی صادر و 163 مورد از مراکزی که دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نکرده اند، پلمپ شدند.

وی با اشاره به اینکه  307 نفر از 22 فروردین ماه سال جاری خدمات بستری موقت دریافت کرده اند، گفت: از ابتدای فروردین 1400 تا کنون از 14673 تست  pcrانجام شده، تعداد 6110 (41درصد) و از  22050 تست رپید، تعداد 3351 (15درصد) مثبت اعلام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه افزود: از امروز همزمان با سراسر کشور فاز دوم واکسیناسیون در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل نیز آغاز و در مرحله اول افراد بالای 80 سال واکسینه می شوند.

وی با اشاره به جمعیت 9793 نفری افراد بالای 80 سال در این دو شهرستان، تصریح کرد: همکاران مراکز بهداشتی بر اساس اولویت با این عزیزان تماس گرفته و مکان و زمان مراجعه را به آن ها اطلاع می دهند.

دکتر دلاوری در پایان یادآور شد: همشهریان می توانند جهت اطلاع از نتیجه تست pcrخود،  48 ساعت پس از آزمایش، به سایت health.kaums.ac.irمراجعه و از تماس تلفنی و مراجعه حضوری خودداری کنند.