• 1400/01/22 - 13:21
  • /ZER
اطلاعيه شماره2

برگزاری مصاحبه رشته های شغلي كارشناس و كاردان فوريتهاي پزشكي

با عنايت به لزوم انجام مصاحبه تخصصي و آزمون آمادگي جسماني معرفی شدگان مرحله اول آزمون استخدامي مورخ 24/11/99 در رشته هاي كاردان و كارشناس فوريتهاي پزشكي به منظور اعلام نتايج نهايي آزمون ، بدینوسیله زمان و مكان و مصاحبه و تذکرات مورد نیاز به شرح ذيل اعلام مي گردد :

با عنايت به لزوم انجام مصاحبه تخصصي و آزمون آمادگي جسماني معرفی شدگان مرحله اول آزمون استخدامي مورخ 24/11/99 در رشته هاي كاردان و كارشناس فوريتهاي پزشكي به منظور اعلام نتايج نهايي آزمون، بدینوسیله زمان و مكان و مصاحبه و تذکرات مورد نیاز به شرح ذيل اعلام مي گردد :

الف) زمان: روز سه شنبه 24/1/1400  -  ساعت 8 صبح

ب) مكان مصاحبه : بلوار قطب راوندي بلوار پرستار انتهاي بلوار انديشه سالن تربيت بدني دانشگاه علوم پزشكي كاشان

تذکرات :

1. صرفاً داوطلبانی که مرحله اول براساس اعلام سازمان سنجش آموزش كشور به میزان سه برابر معرفی گردیده اند امکان شرکت در آزمون مصاحبه را خواهند داشت.

2. همراه داشتن كارت ملي، لباس، كفش ورزشي مناسب براي آزمون آمادگي جسماني براي كاردان وكارشناس فوريتهاي پزشكي الزامي مي باشد.

3. عدم حضور داوطلب جهت انجام مراحل مصاحبه در تاريخ و ساعت تعيين شده به منزله انصراف تلقي و از ادامه فرآیند استخدام حذف خواهد شد.

4. ضمناً باتوجه به استمرار بیماری کرونا استفاده از ماسک و رعایت پروتکل بهداشتی الزامی است.

5. داوطلبانی که  مدارک خود را تحویل نموده اند و در لیست پذیرفته شدگان معرفی نشده اند  و پیامک برای آنها ارسال نشده در صورت نیاز می توانند دلایل عدم احراز شرایط خود را  از طریق تماس با شماره 55443025 داخلی 219 جویا شوند.