• 1399/10/23 - 13:55
  • /ZSD

برگزاری جلسه تکریم و معارفه سرپرست دفتر نظارت و ارزشیابی طرح های تحقیقاتی و مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه

جلسه تکریم و معارفه سرپرست دفتر نظارت و ارزشیابی طرح های تحقیقاتی و مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه روز دوشنبه مورخ 22/10/99 برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا بنفشه در این جلسه، در خصوص ارائه راهکارهای پیشنهادی در جهت ارتقا واحدهای مذکور سخنانی را بیان کرد.

وی، از زحمات دکتر سمیه نادی مدیر سابق اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی تقدیر و تجلیل و برای دکتر امیر قادری به عنوان سرپرست جدید دفتر نظارت و ارزشیابی طرح های تحقیقاتی آرزوی موفقیت نمود.