• 1399/12/05 - 08:24
  • /ZPP

باروری 68 زوج نابارور از ابتدای تیرماه سال جاری

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان گفت: از ابتدای تیرماه سال جاری 68 زوج نابارور، طی فرآیند درمان نازایی و روش های کمک باروری، در بخش نازایی و ناباروری این مرکز، به باروری تثبیت شده دست یافتند.

به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل شجاعی افزود: این بخش طی یکسال گذشته و در بحران سخت کوید 19، با رعایت پروتکل های بهداشتی و با حضور پزشکان متخصص و کادری مجرب، با بهترین خدمات درمان نازایی و روش های کمک باروری، به مراجعین خدمات ارائه کرده است.

وی با اشاره به این که بخش ناباروری این مرکز با بهره گیری از بهترین و بروزترین دستگاه های درمان ناباروری و اتاق عمل مجزا، همه روزه آماده پذیرش، ویزیت و خدمت رسانی به زوج های نابارور است، اظهار داشت: با توجه به اینکه حدود 10 تا 20 درصد زوج های جامعه با مشکلات ناباروری مواجه هستند، این مرکز تخصصی به عنوان تنها مرکز پذیرش و درمان زوجین نابارور در شمال استان اصفهان می باشد که با بهره گیری از بهترین تجهیزات، آمادگی کامل جهت ارائه خدمات درمانی به زوج‏‌های نابارور می باشد.

دکتر شجاعی تصریح کرد: با توجه به افزایش تعداد مراجعین به این مرکز و حمایت 90 درصدی هزینه های مالی درمان زوج های نابارور توسط وزارت بهداشت، مراجعین هزینه های بسیار کمتری نسبت به مراکز خصوصی پرداخت می کنند که این مهم می تواند دغدغه این عزیزان را در ادامه مسیر درمان بسیار کاهش دهد.

وی در پایان یادآور شد: کلیه خدمات مشاوره ناباروری، ویزیت، اعمال جراحی تخصصی، آزمایش، سونوگرافی و ... برای مراجعین به نرخ دولتی محاسبه می گردد.