• 1399/10/13 - 14:22
  • /ZaD

اولین نشست اندیشگاه سلامت در دانشگاه

اولین نشست اندیشگاه سلامت با هدف هماهنگی و برنامه ریزی در گروه پزشکی اجتماعی دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس اندیشگاه سلامت در این نشست، بر اهمیت و تأثیرات این اندیشگاه در جلب ایده های پیرامون حوزه سلامت از سوی کلیه متخصصان و صاحب نظران در این حوزه تأکید کرد.

دکتر مجتبی صحت، همچنین با اشاره به اینکه اندیشگاه سلامت نقشی فرا دانشگاهی و جامعه محور ایفا می کند، گفت: برای جلب نظرات کلیه افراد باید ساز و کارهایی پیش بینی شود که بتوان نتایج ثمربخش آن را در سلامت جامعه مشاهده نمود.

مهندس صالحی عضو اندیشگاه سلامت نیز در این جلسه، در مورد چگونگی اجرای این سازوکارها با توجه به تجربیات پیشین و همچنین امکانات موجود راه هایی را پیشنهاد کرد.

وی، لزوم همکاری بین بخشی، به کارگیری افراد خلاق در حوزه سلامت شهر و همچنین اطلاع رسانی در خصوص شکل گیری اندیشگاه سلامت به منظور جلب آراء صاحب نظران را از جمله اقدامات اولیه و مهم برشمرد.

لازم به ذکر است: در این نشست بر لزوم هم اندیشی و جلب اعضای صاحب نظر در حوزه سلامت تأکید شد.