• 1400/02/22 - 10:52
  • /ZBS
به همت خیر سلامت صورت گرفت:

اهداء یک دستگاه انکوباتور پرتابل نوزاد به بخش نوزادان مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان، از اهداء یک دستگاه انکوباتور پرتابل نوزاد به بخش نوزادان این مرکز خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل شجاعی افزود: این دستگاه با مبلغ 350 میلیون ریال توسط خانواده شهید والامقام محمد مدرس زاده به بخش نوزادان مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی اهداء شد.

وی، ضمن تقدیر و تشکر از عمل خداپسندانه و خیر خواهانه این خانواده محترم، اظهار امیدواری کرد: خیرین سلامت این مرکز را در تجهیز هر چه بیشتر به دستگاه های پیشرفته درمانی مورد نیاز همراهی نمایند.

وی یادآور شد: دستگاه انکوباتور در بخش نوزادان و معمولاً برای کودکان نارس با سیستم عصبی تکامل نیافته که به علت کمبود انرژی قادر به تنظیم دمای درونی بدنشان نیستند استفاده می‌شود.

این دستگاه هوا را مرطوب و مقداری اکسیژن به آن اضافه می‌کند و برای ثابت نگه‌داشتن دمای بدن نوزادان اثربخشی دارد و نوزاد نارس در این دستگاه انرژی خود را به‌جای ثابت نگه‌داشتن دمای بدن صرف رشد خواهد کرد. محفظه طراحی‌شده انکوباتور طوری است که شرایط طبیعی رحم مادر را برای نوزاد فراهم می‌سازد و همچنین پزشک و پرستار به‌راحتی می‌توانند برای معاینه به وی دسترسی داشته باشند.