• 1400/02/23 - 09:00
  • /ZES

آغاز واکسیناسیون خودرویی کرونا در آران و بیدگل

طرح واکسیناسیون کرونا در خودرو برای سالمندان بالای ۸۰ سال در شهرستان آران و بیدگل آغاز شد.

به گزارش وب دا، سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با اعلام این خبر و با اشاره به اینکه شخصا مدیریت این طرح را برعهده دارد، گفت: پس از آن که در فاز اول کادر بهداشت و درمان و همچنین مبتلایان به بیماری‌های خاص واکسینه شدند، در حال حاضر  اجرای فاز دوم واکسیناسیون، یعنی ایمن سازی اقشار مردمی، به ترتیب سن شروع شده و چند روزی است که واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال انجام می‌شود.

دکتر اعظم باقری خاطرنشان کرد: این طرح با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی صورت گرفت و متقاضیان با خودروهای خود به محل تزریق واکسن، مراجعه کرده و واکسن کرونا به افراد واجد شرایط تزریق شد.

وی، با بیان اینکه طی روزهای آتی این طرح از ساعت ۱۷:۳۰ لغایت ۲۰ در بازار روز شهروند برگزار می شود، افزود: ️رعایت فاصله، نظم بیشتر و تعداد بیشتر افرادی که واکسن دریافت می کنند از مزایای این طرح می باشد که برای حفظ سلامت سالمندان بالای ۸۰ سال در نظر گرفته شده است.

قابل ذکر است دکتر اسماعیل بایبوردی، فرماندار شهرستان آران و بیدگل از اجرای این طرح در محل بازار روز شهروند بازدید و از عوامل حاضر در طرح تقدیر و تشکر کرد.