• 1402/02/31 - 08:15
  • /ZBRa

مدیر دانشجویی دانشگاه، از آغاز هفته خوابگاه‌ها از ۳۰ اردیبهشت ماه با شعار "سرای دانشجو، بانشاط و امیدآفرین "️ خبر داد.

دکتر اشرف مظاهری اظهار داشت: هفته خوابگاه های دانشجویی همه ساله در ایام پایانی اردیبهشت ماه و به منظور توجه هر چه بیشتر به مسائل رفاهی خوابگاه ها و همچنین تسهیل امور و ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان برگزار می شود.

وی افزود: امسال به دلیل تقارن با ایام شهادت امام جعفر صادق(ع)، برنامه و روزشمار هفته خوابگاه های دانشجویی وزارت بهداشت طی روزهای ۳۰ اردیبهشت تا ۵ خرداد ماه برگزار خواهد شد.

دکتر مظاهری، ضمن اشاره به شعار امسال "سرای دانشجو، بانشاط و امیدآفرین"، بر اهمیت برگزاری هفته خوابگاه‌های دانشجویی تأکید کرد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی