• 1399/10/24 - 13:22
  • /ZWD

"تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا " شعار هفته بسیج تغذیه

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان گفت: "تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا" شعار هفته بسیج تغذیه نامگذاری شده است.

به گزارش وب دا، دکتر مسعود دهقانی، به نقش مهم تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹ تاکید کرد و افزود: برای کمک به حفظ سیستم ایمنی بدن داشتن برنامه غذایی متعادل، خواب کافی و مدیریت استرس توصیه می شود.

وی، ضمن اشاره به اهمیت مصرف روزانه میوه ها و سبزی ها و تاثیر آن بر تقویت سیستم ایمنی، و انواع میوه ها مانند پرتقال، نارنگی و سبزی‌هایی مثل هویج، انواع کلم ها و... را جهت پیشگیری از ابتلا به کووید-۱۹ مفید دانست.

دکتر دهقانی، در خصوص پرهیزهای غذایی در دوران شیوع بیماری کووید-۱۹ تصریح کرد: مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها، انواع شیرینی ها، تنقلات شور و غذاهای چرب و سنگین، نوشیدنی های گازدار و یا آب میوه‌های صنعتی و غذاهای خام یا نیم پز توصیه نمی‌شود.

وی ادامه داد: از آن جایی که در شرایط فاصله گذاری اجتماعی و خانه نشینی، نگرانی ها از افزایش وزن و چاقی به دنبال کاهش فعالیت بدنی بالا افزایش یافته، توصیه می شود عموم مردم جامعه نسبت به کاهش دریافت مواد پرکالری (نوشیدنی های شیرین، قند و شکر، غذاهای سرخ شده و... ) و همچنین داشتن فعالیت بدنی روزانه، توجه بیشتری داشته باشند.

لازم به ذکر است هفته بسیج تغذیه از تاریخ ۱۵ الی ۳۰ دی ماه سال جاری می باشد.