• 1401/09/19 - 11:40
  • /ZWd

کمیته فنی اجرایی کمپین کشوری واکسیناسیون تکمیلی و غربالگری بیماری سل در دانشگاه برگزار شد

کمیته فنی اجرایی کمپین کشوری واکسیناسیون تکمیلی و غربالگری بیماری سل با حضور معاون بهداشت دانشگاه و سایر اعضاء برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، معاون بهداشت دانشگاه در این جلسه گفت: طبق آمارهای رسمی حدود یک میلیون پناهنده مجاز در کشور ساکن می باشند که 97 درصد این افراد پناهنده از افغانستان می باشند.

دکتر مهدی دلاوری افزود: پناهندگان در کشور جمهوری اسلامی ایران بر خلاف سایر کشورهای میزبان به صورت ادغام با جمعیت های ایرانی در شهر و روستا ساکن هستند.

وی تصریح کرد: با توجه به ورود مهاجرین جدید، جهت پیشگیری از اشاعه بیماری های واگیردار و حفظ دستاوردهای موجود، واکسیناسیون تکمیلی و غربالگری بیماری سل در این جمعیت ها از اول دی ماه تا آخر فروردین ماه به اجرا می شود.

در این جلسه مقرر شد نتایج اقدامات در جلسه بعدی گزارش و جهت مشکلات احتمالی راهکار لازم تدبیر گردد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت